Om Tyghuset i Taberg

 

Personlig service och stort kunnande

Vår idé är att vårt sortiment ska attrahera alla som gillar att inreda sitt hem eller arbetsplats på ett personligt och smakfullt sätt, oavsett stil.

Vi värdesätter personlig service och stort kunnande, något som vi vill överföra till webben och erbjuda dig som handlar i vår webbutik. Därför kan du alltid prata med oss, antingen i telefon eller via epost. Du hittar våra kontaktuppgifter och öppettider här.

Våra varumärken

Vi jobbar med flera etablerade och stora varumärken. I vår ehandel hittar du till exempel svenska Mairo med sina fantastiska mönster och sin utmärkta kvalitet. Vi erbjuder ett brett sortiment av deras artiklar med bland annat tyg, vaxduk, kuddar, barnartiklar och mycket annat. 

Butiken i Taberg

Vår butik i Taberg är cirka 1000 kvadratmeter inspiration och inredningsfröjd. Här finns det mesta inom hemtextilier och inredningsdetaljer från flera stora och välkända varumärken.

Tyghuset i Taberg är ett familjeföretag och vi har funnits sen 1991 och drivs av Lena Ågren.

I butiken i Taberg erbjuder vi ett mycket bredare sortiment än på webben. Här hittar du flera kända varumärken och ett stort utbud av bland annat tyger, tapeter och inredning. Välkommen om du har vägarna förbi!